make the dream work

Teamwork in hartje Eindhoven

Praktijk & Team

Bij Felix & Bellus heb je niet het gevoel dat je bij de tandarts zit. Wij hebben er alles aan gedaan om je als patiënt welkom te laten voelen en je écht in de watten te leggen. De reis naar jouw mooiste glimlach mag best comfortabel zijn, vinden wij.

Zowel het management, de behandelaars als de assistentes hebben één duidelijk doel voor ogen. Jou weer laten stralen. Dit zie je terug in al onze communicatie, onze praktijk en werkwijze. Benieuwd? Klik op het team en je weet precies waar we het over hebben.

Team

Nienke
Praktijkmanager & orthodontieassistente

Deze zonnestraal heb je wellicht al gesproken. Onze hardwerkende regelneef is jouw gastvrouw aan de telefoon en balie, regelt alle afspraken en werkt ook nog als assistente aan de stoel. Secuur, technisch sterk en een geboren manager. Met recht een dame met veel talent. 

Xue
Orthodontieassistente

Haar passie voor tandheelkunde heeft haar ook de liefde gebracht. Haar vriend is tandarts namelijk. Ze houdt van lekker eten, reizen, shoppen en gezelligheid. Vrolijk, opgewekt maar vooral hard werken en serieus in haar vak.

Xue

Poldy

In een team waar de energie lekker hoog zit, is Poldy een oase van rust. Ze brengt een berg aan ervaring mee: maar liefst 25 jaar tandheelkunde en orthodontie. En dan ook nog eens fulltime moeder van 2 kinderen!

Angelika Peerbooms
Owner & coordinator

Ze krijgt alles voor elkaar wat ze voor ogen heeft. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor jou. Ze zorgt ervoor dat jouw vragen over aligners beantwoord worden. Zo weet je precies wat je van de behandeling mag verwachten. Met oog voor detail, serieus wanneer het moet en onvervalste Brabantse gezelligheid.

Rita

Rita Pangjaj

Haar passie voor orthodontie is ontstaan in Zweden, waar ze is opgegroeid en waar zij vooral met beugels voor kinderen heeft gewerkt. Haar scherpte en analytische vermogen is aan de stoel en in de digitale orthodontie een grote plus. Zeg je Rita, dan zeg je Fika, wat ze in Zweden een hele lange en luxe koffiepauze noemen. Die koffiepauzes zijn bij ons wat korter maar de lekkernijen, daar doen we graag aan mee.

Kevin
Behandelingscoordinator en baliemedewerker

Als coordinator zal hij je perfect voorbereiden op je behandeling. Hij legt je alle ins en outs van de alignerbehandeling uit zodat jij met een gerust hart kan starten. Hij is rustig van aard (heel prettig als je uitleg krijgt), enorm servicegericht en dat is fijn.

Kevin
Kubra

Kubra
Orthodontieassistente

Naast dat ze een expert is in het plaatsen en verwijderen van beugels, voorziet ze in de avonduren haar cliënten van de mooiste make-up en wenkbrauwen. Tot in de puntjes verzorgt kan ik wel zeggen. Daar profiteren wij ook van! Ze geniet van het zelfstandig werken aan de stoel en draagt het liefst zoveel mogelijk verantwoordelijkheid.

Femke
Orthodontieassistente

Door haar jarenlange carrière in de lucht als stewardess weet zij als geen ander hoe je iemand gerust kan stellen. Een beugelbehandeling kan soms toch best spannend zijn. Haar vrije tijd brengt ze liefst door met haar fijne gezin. Als oud-professioneel danser zet ze graag dat stapje extra voor haar patiënten.

femke
Roger

Roger Peerbooms
Procesmanager

De stille kracht van de praktijk. Het eerste aanspreekpunt via telefoon voor nieuwe patiënten en alle administratieve zaken worden door hem geregeld. Geduldig legt hij uit wat je mag verwachten en eenmaal patiënt zal hij voor je klaarstaan.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.