Orthodontist nodig in Eindhoven? Kom naar Felix & Bellus!

Ben je op zoek naar een orthodontist in Eindhoven? Zoek dan niet verder! Midden in Eindhoven zit dé orthodontiepraktijk van de stad: Felix & Bellus. In onze moderne praktijk werken we uitsluitend met transparante beugels van Invisalign. Onze gepassioneerde medewerkers leggen je graag in de watten en zijn pas tevreden met het resultaat van de behandeling als jij dat ook bent.

Let’s align!

Felix & Bellus is de enige orthodontiepraktijk in Eindhoven die volledig gespecialiseerd is in digitale orthodontie met aligners van Invisalign. Aligners zijn beugels van transparant kunststof die je over je tanden heen schuift. Deze aligners laten we speciaal voor jou op maat maken bij Invisalign. We starten jouw behandeling met een 3D-scan, röntgenfoto’s en lichtfoto’s van je gebit. Op basis van deze beelden kunnen we je meteen een idee geven van de mogelijkheden voor het eindresultaat. We laten de aligners zo maken dat je gebit uiteindelijk precies zo staat zoals we aan het begin van het traject bepaald hebben. Dit onderscheidt Felix & Bellus van traditionele orthodontisten in Eindhoven

Dé Invisalign-specialist in Eindhoven

Wij zijn de enige orthodontiepraktijk in Eindhoven die uitsluitend werkt met transparante aligners van Invisalign. Geen enkele praktijk heeft zoveel kennis en ervaring op het gebied van Invisalign-behandelingen als Felix & Bellus. Niet voor niets staan we bekend als dé Invisalign-specialist van de hele regio Eindhoven.

 

Invisalign heeft onze praktijk gekwalificeerd als Diamond behandelaar. Dat betekent wij de allerhoogste korting krijgen bij Invisalign. Deze korting berekenen wij 1-op-1 door naar jou, waardoor wij je gegarandeerd de laagste prijs voor een Invisalign behandeling kunnen aanbieden. De meeste ervaring en een uitstekend behandelresultaat tegen de beste prijs, daar staat Felix & Bellus voor. Geen enkele orthodontist in Eindhoven kan daar tegenop. 

Een 5-sterren orthodontiebehandeling

Bij Felix & Bellus geven we elke patiënt een 5-sterrenbehandeling. Iedereen die we in onze praktijk ontvangen, wordt door onze medewerkers in de watten gelegd. De reis naar jouw perfecte gebit moet wat ons betreft zo comfortabel mogelijk verlopen. Dit wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd, wat blijkt uit de vele goede reviews die we ontvangen op Google

Smile Architect

Ben jij op zoek naar een orthodontist in Eindhoven die jou het vertrouwen in je glimlach teruggeeft? Bij Felix & Bellus is jouw smile in goede handen. We maken graag kennis met jou en je glimlach. In een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we je alles wat je wil weten over de onzichtbare beugels van Invisalign en onze werkwijze. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt als je kiest voor een behandeling bij Felix & Bellus. Zien we je snel?

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.