Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugels bij Felix & Bellus! Perfect voor iedereen, comfortabel, en gemakkelijk uitneembaar bij eten en poetsen. Start met een 3D-scan en zie direct hoe jouw nieuwe glimlach eruit kan zien. Kies voor comfort en kwaliteit, kies voor Felix & Bellus. Klaar voor een stralende lach? Lees snel verder!

Onzichtbare beugel

bigger
smile

Jouw Invisalign beugel voor een recht en gezond gebit. Dit alles in hartje Eindhoven.

Wat is een onzichtbare beugel?

Bij Felix & Bellus werken we alleen maar met Invisalign: hét merk op het gebied van transparante beugels. Met deze ultra-moderne onzichtbare beugels valt het dus niet op dat je een beugel draagt. Vinden pubers fijn, net zoals volwassenen.

De voordelen van een onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel valt niet op, zit comfortabel, veroorzaakt minder pijn dan traditionele slotjesbeugels, en beïnvloedt je spraak en poetsgewoonten minder. Daarnaast haal je hem uit bij eten, drinken en poetsen, wat de doorzichtige beugel hygiënischer en gezonder maakt. De behandeling met een Invisalign is over het algemeen ook nog eens sneller en zijn er minder bezoeken nodig.

Hoe werken doorzichtige beugels?

De beugel, gemaakt van meerlagig kunststof, schuif je als een hoesje over je tanden. Met een reeks uitneembare aligners verschuif je je tanden geleidelijk naar de juiste positie. Je vervangt wekelijks zelf de aligners en komt elke acht weken langs voor controle. Na de behandeling is het belangrijk om je routine voort te zetten om je tanden op hun plaats te houden.

Kom jij in aanmerking? Doe de check

De Invisalign behandeling begint met een kosteloos informatiegesprek met de invisalign coördinator. De volgende stap is een medische check van de behandelaar en worden er röntgen- en mondfoto’s gemaakt. Je krijgt een behandelingsadvies en ook een indicatie van de behandelingsduur en kosten.

Persoonlijke aanpak voor je aligner

We beginnen met een uitgebreide 3D-scan van je tanden om jouw op maat gemaakte aligner te maken. Met de Itero mondscanner geven we je zelfs een voorproefje van je nieuwe glimlach. De behandeling gaat door totdat jij helemaal tevreden bent met jouw nieuwe smile. Als jij blij bent, lachen wij met jou mee.

Voor wie zijn onzichtbare beugels bedoeld?

De Invisalign beugel is toepasbaar voor diverse gebitsproblemen en is geschikt voor zowel tieners als volwassenen. Voor jongere kinderen bieden we een speciale Invisalign First-behandeling.

Waarom kiezen voor Felix & Bellus?

In Eindhoven en omgeving is Felix & Bellus de enige orthodontiepraktijk die zich volledig heeft gespecialiseerd in transparante beugels van Invisalign. Als ‘Diamond Behandelaar’ krijgen we aanzienlijke kortingen die we aan jou doorberekenen. Onze praktijk is ontworpen om je op je gemak te stellen en de reis naar je mooiste glimlach comfortabel te maken.

Onzichtbare beugel kopen

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!
onzichtbare beugels in eindhoven

Veelgestelde vragen over de onzichtbare beugel

Hoe duur een onzichtbare beugel is afhankelijk van je gebit. Wel zijn onzichtbare beugels zijn betaalbaar en vaak goedkoper dan slotjesbeugels, dankzij onze 46% korting als Diamond Behandelaar bij Invisalign. Betalen in termijnen is mogelijk vanaf €50.

Invisalign is geavanceerder, uitneembaar en vrijwel onzichtbaar, wat eten en drinken makkelijker maakt. Dit zorgt ervoor dat het beter is dan een slotjesbeugel.

Je draagt de beugel gemiddeld 12 tot 18 maanden, met zichtbare verbeteringen vanaf 3 maanden.

Vergoedingen zijn mogelijk, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Controleer je polisvoorwaarden, of vraag onze specialisten om hulp.

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.