Een onzichtbare beugel, kan dat ook?

Denk jij na over een beugel? Dan is een onzichtbare beugel iets voor jou! Dankzij Invisalign heb je straks een perfecte lach door een beugel die nauwelijks zichtbaar is. Ten opzichte van een Invisalign Provider in België ben je veel voordeliger uit in Nederland, in sommige gevallen wel 2 keer zo voordelig! Ben je benieuwd of een transparante beugel iets voor jou is? Doe de check en kom langs voor een gratis intakegesprek op onze locatie in het centrum van Eindhoven!

bigger
smile

Jouw transparante beugel voor een recht en gezond gebit. Dit alles in hartje Eindhoven

Hoe werkt het?

Je zou kunnen denken dat deze state-of-the-art beugel meer kost dan de slotjesbeugel maar niets is minder waar. Je hoeft niet zo vaak op controle (1 keer per 8 weken) Bij sommige behandelingen ligt de prijs zelfs lager!

De prijs van de behandeling zelf ligt tussen de € 2.500 en € 3.100. Mocht een complexere behandeling noodzakelijk zijn, dan kunnen de geschatte kosten tot € 600 hoger zijn.

De prijs hangt dus af van het aantal aligners dat nodig is en de tijd om het door jou gewenste eindresultaat te bereiken. Wij zorgen voor een tandheelkundig verantwoord eindresultaat. De prijs is inclusief de 3D scan, röntgenfoto’s, digitale foto’s, digitaal behandelplan, techniekkosten, alle consulten, plaatsen en verwijderen van de attachments en 3 sets Invisalign retentiebeugels (nachtbeugel).

De prijzen in België bij Invisalign Providers zijn vaak veel duurder waardoor het erg aantrekkelijk is om je in Nederland te laten behandelen. 

Kom jij in aanmerking? Doe de check

De Invisalign behandeling bij Felix & Bellus begint met een kosteloos informatiegesprek met de invisalign coördinator. De volgende stap is een medische check van de behandelaar en worden er röntgen- en mondfoto’s gemaakt. Je krijgt een behandelingsadvies en ook een indicatie van de behandelingsduur en kosten.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.