De ervaringen met Invisalign door ons en onze patiënten

Inmiddels hebben we al honderden patiënten weer vertrouwen gegeven in hun glimlach. Iets waar we super trots op zijn. We vinden het belangrijk om te blijven leren van elkaar dus vragen we altijd aan onze patiënten of ze een review willen schrijven over hun Invisalign ervaring. In deze blog delen we de  Invisalign ervaringen door ons én onze patiënten.

Waarom werken wij met Invisalign?

Met het hele team van Felix & Bellus hebben we maar één doel: jou weer laten stralen. En wij vinden dat dit kan op een comfortabele en relaxte manier. We leggen je als patiënt in de watten en doen er alles aan om jou je welkom te laten voelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij werken met de beste apparatuur en producten. Want jij en jouw gebit verdienen het beste!

Invisalign is een erkend merk aligners dat al meer dan 25 jaar actief is op dit gebied. Al meer dan 14 miljoen mensen ter wereld hebben ervaring met Invisalign. Het is bewezen dat Invisalign doet wat het belooft én met Invisalign kunnen wij de bovenstaande beloftes waarmaken. Dit is dan ook de reden dat wij voor Invisalign hebben gekozen en dat we er nog steeds mee samenwerken. Onze ervaring met Invisalign is meer dan positief.

Hieronder een aantal redenen waarom wij kiezen voor het werken met aligners van Invisalign:

  • 80% minder vaak spoedbezoeken dan bij een vaste slotjesbeugel.
  • Aligners zorgen voor een betere mondgezondheid. De aligner kun je namelijk gewoon uit doen wanneer je je tanden gaat poetsen. 
  • Invisalign draagt comfortabeler dan een slotjesbeugel. Een aligner brengt minder schade toe aan je tandvlees en wortels. 
  • Met de digitale mogelijkheden kan er beter voorspeld worden hoe jouw gebit er uit komt te zien na een behandeling. 
  • Met behulp van de software en de gegevens die de behandelaar invoert, wordt elke tand in de juiste volgorde en op het juiste moment verplaatst. Invisalign is dus veel accurater dan een slotjesbeugel. Om deze reden zijn er wel meer controlemomenten nodig bij een slotjesbeugel.

Invisalign ervaringen van onze patiënten

We vragen altijd aan onze patiënten wat hun ervaring met Invisalign is. Je kunt de gedeelde Invisalign ervaringen lezen via ons Google account maar we zullen er hieronder een aantal uitlichten.

Ervaringen met Invisalign bij Felix & Bellus:

  • ‘Mega fijne, lieve mensen die met je meedenken! Na 14 weken heb ik een mooi gebit waar ik super blij mee ben!’
  • ‘Na lang gezocht te hebben naar een ‘onzichtbare’ beugel, bij Felix&Bellus uitgekomen. Twijfel over Invisalign werd bij het eerste gesprek direct weggenomen en geen moment spijt gehad. Binnen het vooraf besproken budget en tijdspad, een perfect resultaat. Dank voor de goede zorgen!’
  • ‘Na jaren twijfelen over het nemen van een beugel, toch de knoop doorgehakt en gestart met de behandeling bij Felix & Bellus! Inmiddels heel tevreden met het eindresultaat! Ook nog eens zonder pijn en het valt bijna niet op. De medewerkers van Felix & Bellus zijn stuk voor stuk erg kundig en vriendelijk. Dank jullie wel!’
  • ‘Nu 21 weken geleden begonnen. Zag na 8 weken al resultaat😃. Ben echt super tevreden, nog ongeveer 20 weken te gaan kan niet wachten op het resultaat. Elke controle word je verwelkomt door een spontaan en kundig team die zeker 5 sterren waard zijn👍’

Positieve reviews zijn voor ons altijd super leuk om te lezen en het geeft ons nog meer energie om voor mooie resultaten te gaan samen met onze fantastische patiënten! Lees alle andere ervaringen met Invisalign bij Felix & Bellus via deze link.

Nog niet helemaal overtuigd maar wel nieuwsgierig?

Voel je welkom in onze praktijk in Eindhoven. De koffie staat klaar en we vinden het super leuk om je meer te vertellen over onze expertise. Vul het terugbelverzoek in aan de rechterkant van deze pagina en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Mail naar info@felixenbellus.nl, bel of whatsapp naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende

Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.