BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Wist je dat scheve tanden kunnen leiden tot tandheelkundige problemen?

Scheve tanden zijn een veelvoorkomend probleem bij mensen. Niet alleen kan het esthetisch onaantrekkelijk zijn, maar het kan ook leiden tot tandheelkundige problemen zoals tandbederf en tandvleesaandoeningen. Gelukkig zijn er verschillende opties om scheve tanden recht te zetten, waarvan de Invisalign aligners onze favoriet zijn.

Scheve tanden weer recht op een comfortabele manier

Invisalign is een modern alternatief voor traditionele beugels. In plaats van metalen draden en brackets die aan de tanden worden bevestigd, gebruikt Invisalign transparante, op maat gemaakte aligners die over de tanden passen. Deze aligners zijn gemaakt van een comfortabel en duurzaam materiaal en zijn bijna onzichtbaar.

Aligners worden op maat gemaakt om precies op de tanden van de patiënt te passen en de tanden geleidelijk te verschuiven om de gewenste uitlijning te bereiken. Het proces kan enkele maanden tot jaren duren, afhankelijk van de ernst van de scheefstand van de tanden. Patiënten zien vaak al na enkele weken veranderingen in de stand van hun tanden.

De voordelen van Invisalign

Een van de voordelen van Invisalign is dat het proces veel minder ingrijpend is dan traditionele beugels. Er zijn geen metalen onderdelen die in de mond moeten worden geplaatst en de aligners zijn gemakkelijk te verwijderen. Dit betekent dat patiënten hun normale dieet en mondhygiëneroutine kunnen behouden, zonder zich zorgen te maken over voedselresten die vast komen te zitten in de beugel.

Een ander voordeel van Invisalign is dat het een comfortabelere optie is dan traditionele beugels. Omdat er geen metalen onderdelen zijn die in de mond moeten worden geplaatst, is er minder kans op irritatie van de wangen en lippen. De aligners zijn gemaakt van een glad materiaal, waardoor ze minder schuren of wrijven tegen het tandvlees.

Nu vergeten we bijna het allergrootste voordeel te noemen: je ziet de beugel niet! Je hebt er geen last van én je ziet de beugel niet. Comfortabeler kunnen we het niet voor je maken. Het enige wat we van jou vragen is om de beugel consequent te dragen. Je kunt niet smokkelen door de aligner af en toe niet te dragen want dit gaat ten koste van het resultaat.

Jouw tanden weer recht met Felix & Bellus

Als je geïnteresseerd bent in het rechtzetten van je scheve tanden, vul dan een terugbelverzoekformulier in. Wij bellen je op om een afspraak in te plannen zodat we samen kunnen kijken of Invisalign de juiste optie is voor jou. Ook kun je mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen/whatsappen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.