BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Voor de beste onzichtbare beugel ga je naar Felix & Bellus

Voor de beste onzichtbare beugel ben je bij ons aan het goede adres. Dit durven wij zo te zeggen omdat wij gespecialiseerd zijn in aligners en samenwerken met Invisalign. Dit is het enige wat wij doen! Dus geen metalen beugels maar alléén doorzichtige beugels, ofwel aligners. Hierdoor kunnen wij onszelf dé alignerspecialist van Eindhoven noemen.

Waarom bieden wij de beste onzichtbare beugel?

Ten eerste moeten wij altijd een beetje lachen om de term onzichtbare beugel. Natuurlijk zijn de beugels zo gemaakt dat je ze bijna niet ziet als je ze draagt. Maar gelukkig kun je de beugel nog wel terugvinden als deze op je wastafel ligt. Omdat we het zo’n leuke term vinden schreven we er een blog over: ‘De onzichtbare beugel, it’s magic’.

Nu even terug naar het onderwerp. Waarom claimen wij dat je bij ons terecht kunt voor de beste onzichtbare beugel? Hiervoor hebben we een aantal redenen:

  • Onzichtbare beugels zijn onze specialisatie. Hierdoor kunnen wij het beste advies geven voor jouw persoonlijke behandeling. 
  • We werken met Invisalign. Invisalign is een erkend merk aligners dat al meer dan 25 jaar actief is op dit gebied. Lees in deze blog over de ervaringen met Invisalign
  • Omdat wij ‘Diamond provider’ zijn van Invisalign krijg jij maar liefst 46% korting op de techniekkosten.

Blijf ver weg van de doe-het-zelf beugels!

Je hebt vast wel eens een advertentie gezien van een van de aanbieders van een doe-het-zelf beugel. Ze claimen dat je binnen drie maanden rechte tanden hebt en stunten met prijzen. Wij begrijpen dat dit aantrekkelijk klinkt maar pas hiermee op. Voor de beste onzichtbare beugel kun je het beste niet bij deze aanbieders aankloppen.

Er zijn aanbieders waarbij je zelf de afdruk moet maken van je tanden. We hoeven volgens mij niet uit te leggen waarom dit geen goed idee is. Het is super belangrijk dat er een digitale scan en een röntgenfoto wordt gemaakt van je gebit. Daarnaast is het nog belangrijker dat een tandarts of orthodontist kijkt naar je algehele mondgezondheid. Een computer laten bepalen hoe jouw tanden weer rechtgezet kunnen worden raden wij ten zeerste af. Het gaat immers wel om jouw gebit waar je de rest van je leven nog mee moet doen.

We schreven een blog over doe-het-zelf beugels. Hier leggen we nog beter uit waarom je niet moet bezuinigen op je mondgezondheid.

Dus waar ga je naartoe voor de beste onzichtbare beugel?

Felix & Bellus in Eindhoven! Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. We vertellen je graag alles over de onzichtbare beugel van Invisalign en beantwoorden al je vragen. Je kunt mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen/whatsappen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.