BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Rechte tanden: gemakkelijk en comfortabel met Invisalign

Droom jij al lang van rechte tanden omdat een beugel in jouw jeugd nog niet vanzelfsprekend was? Of zijn jouw tanden na het beugelen toch weer gaan verplaatsen? De wens naar rechte tanden begrijpen we. We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in doorzichtige aligners. Met deze methode bezorgen wij je weer rechte tanden op een comfortabele en gemakkelijke manier. We vertellen je er graag meer over.

Rechte tanden zonder opvallende beugel

Je wens naar rechte tanden is groot maar is deze ook zo groot om met een metalen slotjesbeugel te gaan rondlopen voor langere tijd? Vaak is het antwoord nee. Gewoonweg omdat het niet mooi is maar ook de volgende nadelen kunnen een reden zijn. Bij het dragen van een stalen slotjesbeugel is het poetsen en flossen van je tanden een uitdaging. Hierdoor kan er sneller tandplak ontstaan wat niet ten goede komt van de gezondheid van je gebit. Daarnaast kan een slotjesbeugel ook zeer pijnlijk zijn. De beugel kan bijvoorbeeld je wangslijmvlies irriteren door de metalen plaatjes. Wellicht heb je het al eens ervaren.

Om deze redenen wordt er ook in de orthodontiebranche continu vernieuwd en geïnnoveerd. In 1997 begon Invisalign al met het maken van doorzichtige aligners. Ondertussen hebben wereldwijd al meer dan 14 miljoen mensen een Invisalign-behandeling ondergaan. Met transparante aligners draag jij een beugel die je bijna niet ziet. Dus zonder de nadelen van brackets kun jij ook het resultaat van rechte tanden bereiken.

Wanneer ga je beugelen?

Rechte tanden is een breed begrip. De een is sneller tevreden dan de ander. Het is ook een verschil of je om cosmetische redenen gaat beugelen of om medische redenen. Bij kinderen wordt al op jonge leeftijd besloten door de orthodontist of het wel of niet noodzakelijk is om te gaan beugelen. Vaak is dit om medische reden wél noodzakelijk. In dit geval is de kans groot dat een orthodontische behandeling vergoed wordt. Laat je hiervoor van te voren altijd goed adviseren.

Wil jij graag weten of het voor jou noodzakelijk is om te beugelen? Of wil je graag weten of het mogelijk is om je tanden recht te laten zetten met doorzichtige aligners? Maak een afspraak en kom eens langs bij ons in Eindhoven!

Mooie rechte tanden! Met Felix & Bellus

Droom jij van rechte tanden? Kom eens vrijblijvend langs bij ons in de praktijk. We denken graag met je mee en we vinden het ook gewoon heel gezellig. Neem nu contact met ons op: mail naar info@felixenbellus.nl, bel ons of vul aan de zijkant van de pagina het terugbelverzoekformulier in. Let’s align!

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.