BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Op zoek naar een orthodontist in Eindhoven? You just found it

Wij zitten met onze prachtige praktijk (ja, we zijn er heel trots op) in hartje Eindhoven. Dus wanneer je op zoek bent naar een orthodontist in Eindhoven hoef je niet langer te zoeken. Voel je welkom bij ons in de praktijk.

Het kiezen van een orthodontist in Eindhoven

Wanneer je googelt op ‘orthodontist Eindhoven’ krijg je zoveel resultaten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan we je in deze blog kort maar krachtig vertellen waarom je voor Felix & Bellus moet kiezen als orthodontist in Eindhoven.

We kunnen er eigenlijk heel kort over zijn:
Wij geven je weer vertrouwen in je glimlach. Dit doen we met een transparante beugel (aligner) voor een recht én gezond gebit.

Een aligner is niet alleen geschikt voor iedere leeftijd, maar kan ook veel meer dan een slotjesbeugel. Daarnaast is het een groot voordeel dat je de beugel uit kunt doen. Hierdoor kun je de hygiëne van je gebit blijven waarborgen. Het schoonmaken van je gebit met een slotjesbeugel is namelijk vele malen moeilijker.

Nog een voordeel om voor ons te kiezen als orthodontist in Eindhoven: we vinden het leuk om je in de watten te leggen. Met de nieuwste technieken en onze kundige collega’s gaan we samen voor de mooiste en gezondste versie van jezelf.

Wil je je eerst nog even meer verdiepen in de wereld van transparante beugels? Lees dan onze blog eens over aligners. Naast deze blog vind je nog veel meer blogs op onze blogpagina.

Geen wachttijden bij Felix & Bellus

Wanneer je hebt besloten om voor een beugel te gaan, wil je ook zo snel mogelijk van start. Dat begrijpen wij. Bij ons zijn er nog geen lange wachttijden zoals bij de meeste orthodontisten in en rond Eindhoven. Meestal kunnen we binnen een paar weken je intake plannen en daarna snel van start.

Omdat bij een beugeltraject met aligners minder controlemomenten nodig zijn, kunnen wij efficiënter plannen. Hierdoor is er een snellere doorloop waardoor wij meer patiënten tegelijk kunnen behandelen.

Felix & Bellus: jouw orthodontist in Eindhoven

Heb je toch nog wat vragen of ben je gewoon benieuwd of een transparante beugel past bij jouw wensen? Neem contact op of maak een afspraak en kom eens langs. We vertellen je heel graag meer over onze behandelmethode. Je kunt mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.