BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Kun je een overbeet corrigeren met een Invisalign beugel?

Steken jouw boventanden ver uit over je ondertanden heen? Dan is er sprake van een overbeet. Bijna iedereen heeft wel een klein beetje een overbeet, dat is helemaal niet erg. Een grote overbeet kan echter leiden tot gebitsproblemen zoals overmatige slijtage van de tanden en pijn bij het kauwen. Bij Felix & Bellus krijgen we regelmatig de vraag of een overbeet gecorrigeerd kan worden met een transparante beugel van Invisalign. We hebben goed nieuws voor je: dat kan!

Hoe ontstaat een overbeet?

In veel gevallen is een overbeet het gevolg van genetische aanleg. Een overbeet wordt namelijk veroorzaakt door de grootte van de kaak en de tanden, zaken die genetisch worden bepaald. Een overbeet wordt vaak erger in de kindertijd. Kinderen die duimen, met hun tong tegen hun voortanden duwen, lange tijd een speen gebruiken of na de babytijd nog flesvoeding krijgen ontwikkelen in veel gevallen een overbeet. Ook tandenknarsen kan invloed hebben op de ontwikkeling van een overbeet.  

Een overbeet corrigeren met een beugel van Invisalign

In de meeste gevallen is een overbeet uitstekend te corrigeren met een beugel, zowel bij kinderen als bij volwassenen. De transparante beugels van Invisalign zijn uitermate geschikt om een overbeet flink te verminderen. Dankzij onze Itero mondscanner kunnen we een 3D-scan en een gedetailleerd behandelplan maken waarbij we je aan het begin van het traject al een indruk kunnen geven van het eindresultaat. We laten de transparante beugels speciaal voor jou op maat maken en kunnen ze zo ontwerpen dat we het resultaat bereiken dat jij graag wil zien. De duur van de behandeling is afhankelijk van de mate van overbeet. 

Let’s align!

Heb jij of heeft je kind een overbeet en wil je daar graag wat aan laten doen? Bij Felix & Bellus ben je aan het juiste adres. Tijdens een gratis en vrijblijvend informatiegesprek leggen we je uit of en hoe we jouw overbeet kunnen behandelen met een beugel van Invisalign. Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Stuur dan een mailtje naar info@felixenbellus.nl of bel of whatsapp naar +31 (0)6 43 53 62 36. Je kan ook het terugbelverzoek rechts op deze pagina invullen, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Let’s align!

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.