BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Je tanden rechtzetten: vijf redenen om niet langer te twijfelen

Ben jij niet tevreden over je gebit en denk je er al een tijdje over om je tanden recht te laten zetten maar twijfel je nog? In deze blog geven we je vijf redenen om te stoppen met twijfelen en een afspraak te maken voor een informatiegesprek bij Felix & Bellus. 

1. Voorkom tandheelkundige problemen 

Scheve tanden kunnen leiden tot tandheelkundige problemen. Als je kiezen bijvoorbeeld niet recht op elkaar staan kun je moeite krijgen met kauwen. Ook is het risico op het afbreken van stukjes tand groter als je tanden scheef staan en niet goed op elkaar aansluiten. 

2. Boost je zelfvertrouwen

Het rechtzetten van je tanden kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Mensen die niet gelukkig zijn met hun gebit, durven vaak minder te lachen. Sommige mensen zijn zich zelfs met praten continu bewust van hun scheve tanden. Als je tanden netjes recht staan durf je ze weer volop te laten zien. Je houdt je niet meer in met praten en lachen, waardoor je je een stuk zekerder voelt in je contact met anderen.

3. Verbeter je mondgezondheid

Scheefstaande tanden kunnen leiden tot tandbederf en problemen met het tandvlees. Als je een spleetje tussen je tanden hebt, blijft daar makkelijk iets tussen zitten als je eet. Te dicht bij elkaar staande tanden maken het daarentegen weer moeilijk om te flossen en de hygiëne tussen je tanden op peil te houden. 

4. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk

Bij Felix & Bellus zijn we ervan overtuigd dat goed voor jezelf zorgen bijdraagt aan je mentale welzijn. Als jij ongelukkig wordt van je scheve tanden, is dat volgens ons reden genoeg om ze recht te laten zetten. 

5. Lachen is gezond

We hebben hem tot het laatst bewaard, maar dat betekent niet dat we deze reden minder belangrijk vinden. We zeggen het vaak: Lachen is gezond. Maar het is ook echt zo! Lachen is werkt stressverlagend, is goed voor je hart, geeft je een geluksgevoel en boost je immuunsysteem. Het is dus belangrijk dat je regelmatig lekker lacht. Maar als jij je gebit liever verstopt, verstop je ook je lach. Bij Felix & Bellus zetten we je tanden recht en toveren we die lach terug op je gezicht. 

Je tanden rechtzetten met een aligner

Bij Felix & Bellus zijn we gespecialiseerd in het rechtzetten van je tanden met aligners van Invisalign. Met deze transparante kunststof beugels kunnen we jouw gebit heel precies rechtzetten, zodat het resultaat goed past bij jouw wensen en de vorm van je gezicht. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar info@felixenbellus.nl of bellen of whatsappen naar +31 (0)6 43 53 62 36. Je kan ook een terugbelverzoek achterlaten rechts op deze pagina, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.