BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Invisalign: voor en na

Ben jij niet helemaal tevreden over de stand van je gebit? En ben jij eigenlijk heel benieuwd hoe het eruit zou zien voor en na het dragen van Invisalign? Dat snappen wij! Wanneer je de voor en na van Invisalign ziet, trekt het jou misschien wel over de streep. Daarom schrijven wij deze blog inclusief verschillende Invisalign voor en na beelden.

Lang leve de 3D-scan

Om een behandelplan te kunnen maken worden er lichtfoto’s, röntgenfoto’s en een 3D-scan van je gebit gemaakt. Op basis van deze informatie én de specialistische beoordeling van je gebit kunnen onze behandelaars een plan voor jou op maat maken.

Met de 3D-scan kunnen we zelfs al meteen laten zien hoe jouw gebit er uit kan komen te zien. De 3D-scan is een apparaat waarmee we je gebit kunnen scannen. Door op een bepaalde manier met het apparaat over je tanden heen te gaan, krijgen we een goed beeld van de stand van je gebit. Na een paar seconden krijg je op het beeldscherm een 3D-versie van jouw gebit te zien. Met één druk op de knop maakt het programma een 3D-versie met jouw gebit in de ideale stand. Op deze manier krijg je al een goed beeld van welke resultaten behaald kunnen worden met Invisalign.

Houd er rekening mee dat dit voorbeeld wordt gemaakt door een computerprogramma die jouw tanden in een rechte stand zet. Hier wordt nog geen rekening gehouden met de wortels van je tanden en kiezen, de ruimte achter je kiezen en je tandvlees. Daarom is het zo belangrijk dat er naast de 3D-scan ook nog licht- en röntgenfoto’s van je gebit worden gemaakt.

Zie hieronder een voor en na met de Invisalign 3D-scanner:

Voor-en-na-invisalign

voor-en-na-invisalign

Een goede eerste indruk met Invisalign

Het is bewezen dat er meer waarde wordt gehecht aan een mooi gebit dan aan een mooi kapsel. Met een verzorgd recht gebit straalt iemand vaak zelfvertrouwen uit. Wanneer je iemand voor het eerst ziet, vorm je binnen no-time een oordeel. Dit is normaal en gebeurt vanuit je intuïtie. Je eerste indruk hoeft dus niet altijd te kloppen met de werkelijkheid.

Iemand met bijvoorbeeld een stralende glimlach wordt al snel als een spontaan en open persoon ingeschat. Vriendelijk glimlachen bij een eerste ontmoeting is dan ook een goed idee. Een grote glimlach zorgt er ook voor dat je gebit een van de eerste dingen is die een persoon aan je ziet! We begrijpen dan ook heel goed waarom we het met zijn allen zo belangrijk vinden dat we een verzorgd, gezond en recht gebit hebben.

Hieronder een foto van voor en na met toepassing van Invisalign. Het is dezelfde patiënt waarvan we hierboven de 3D-scan hebben laten zien.

voor-en-na-invisalign

voor-en-na-invisalign

Nieuwsgierig naar jouw Invisalign 3D-scan voor en na?

Denk jij er al langer over na om een beugel te gaan dragen maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Vul aan de zijkant van deze pagina het terugbelverzoekformulier in en wij nemen contact met je op. Dit is altijd vrijblijvend en wij vinden het leuk om je meer te vertellen over onze expertise. We kunnen bijvoorbeeld een afspraak maken om een 3D-scan te maken van jouw gebit! Liever bellen of mailen? Mail naar info@felixenbellus.nl en bel of whatsapp naar: +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.