BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Invisalign kosten: feiten en fabels

Wat zijn de kosten van Invisalign? Een vraag die we vaak krijgen. Daarom hierbij speciaal voor jou een blog over ‘Invisalign kosten’. Lees snel verder.

Invisalign heeft helaas het volgende imago: ‘Het is duur!’, ‘Invisalign kosten zijn hoog!’, ‘Het is veel duurder dan de traditionele slotjesbeugels’. Maar geloof ons: Invisalign is niet in alle gevallen duurder dan de traditionele slotjesbeugel. De prijs hangt af van het aantal aligners dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast kunnen we de Invisalign kosten drukken doordat je maar één keer in de 8 weken op controle hoeft te komen.

Weet dat je altijd vrijblijvend welkom bent voor een adviesgesprek. Wij leggen je graag uit hoe het precies zit met de kosten van Invisalign. In deze blog leggen we je alvast het een ander uit.

Niet alleen onze beugels maar ook wij zijn graag transparant

Wij zijn gewoon eerlijk over onze prijzen omdat we dat belangrijk vinden. We zijn ons ervan bewust dat een Invisalign een grote investering is dus transparantie is belangrijk. Maar vergeet niet, Invisalign kosten zijn een investering in jezelf en daar zijn we een grote voorstander van. Ben jij niet tevreden met je gebit en twijfel je al lang om een keer naar een orthodontist te gaan? Vul nu aan de zijkant van deze blog het formulier voor een terugbelverzoek in en wij nemen contact met je op.

We maken een afspraak zodat we elkaar kunnen ontmoeten in onze praktijk in Eindhoven. We bespreken je wensen en leggen je uit wat er mogelijk is met Invisalign en hoe wij werken. We beginnen met een 3D-scan en het beoordelen van je gebit. Op basis daarvan kunnen we de Invisalign kosten inzichtelijk maken. Na akkoord op de begroting, gaan wij een behandelplan maken.

Je bent vrij om ook een aanvraag te doen bij een orthodontist die werkt met de traditionele slotjesbeugel. Op deze manier kun je een goede vergelijking maken. Daarna kun je de afweging maken: ga ik voor een opvallende metalen slotjesbeugel of kies ik de transparante uitneembare beugel van Felix & Bellus.

Invisalign kosten, vertel op!

We kunnen je al een volledige behandeling aanbieden vanaf €2100,-. Deze prijs zegt alleen niet zoveel omdat de kosten volledig afhangen van de staat van je gebit. De Invisalign kosten zijn altijd inclusief 3D-scan, röntgenfoto’s, digitale foto’s, digitaal behandelplan, techniekkosten en alle consulten. Dat de behandeling tandheelkundig verantwoord is, staat bij ons op nummer één. Dus wanneer Invisalign niet geschikt is voor jouw wensen, zijn we hier altijd eerlijk over.

Wanneer je bij ons in de praktijk op bezoek komt, bekijken we samen of de Invisalign kosten worden vergoed door jouw zorgverzekering. Óf hoe jij je in de toekomst kan verzekeren zodat dit het geval gaat zijn. Binnenkort zullen we hier ook een blog over schrijven. So stay tuned!

Geen addertjes onder het gras met Felix & Bellus

Je mag ons alles vragen en wij geven antwoord. Ons doel: een tandheelkundig verantwoord eindresultaat met eerlijke adviezen en prijzen. Vrijblijvend is bij ons dus ook echt vrijblijvend.

We vinden het leuk om je eens te ontmoeten in onze praktijk. We zijn stiekem namelijk best trots op ons prachtige plekje in het centrum van Eindhoven. De koffie staat klaar! (niet teveel want daar kunnen je tanden van verkleuren)

Neem nu contact met ons op: mail naar info@felixenbellus.nl, bel ons of vul aan de zijkant van de pagina het terugbelverzoekformulier in. Let’s align!

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.