BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Invisalign: dé beugel voor volwassenen

We kijken bijna elke dag in de spiegel en het liefst zien we dan natuurlijk een stralende glimlach. Maar lang niet iedereen is tevreden met wat hij of zij ziet in de spiegel. Er zijn veel mensen die niet eens naar zichzelf durven glimlachen in de spiegel. Laat staan dat ze op straat naar vreemden durven te lachen. Waarom niet? Omdat hun tanden scheef staan, ze een opvallend spleetje tussen hun tanden hebben of omdat net die ene voortand heel opvallend afwijkend staat van de rest. Veel mensen denken dat hier niks meer aan gedaan kan worden, dat beugels iets voor kinderen en jongeren zijn en dat je als volwassene niks meer te zoeken hebt bij de orthodontist. Niets is minder waar! Bij Felix & Bellus werken we met Invisalign, dé beugel voor volwassenen.

Een beugel voor volwassenen

Als volwassene een beugel dragen is niks om je voor te schamen. Sterker nog, volgens ons is het juist iets om trots op te zijn! Zodra je bij ons de praktijk binnen loopt, zet je de eerste stap in een proces dat gaat leiden tot meer zelfvertrouwen en meer zin om te lachen. Jij neemt het heft in eigen hand en besluit om iets aan je gebit te doen. ‘Goed voor jezelf zorgen’ noemen wij dat.

De aligner van Invisalign is de ideale beugel voor volwassenen. Hij is namelijk zo goed als onzichtbaar, geeft geen irritatie aan lippen en wangen en de beugel en je gebit zijn goed schoon te houden. De kunststof beugel is transparant, waardoor hij onzichtbaar is op je vakantiefoto’s of de foto’s op je datingprofiel. Mensen die niet weten dat je een aligner draagt, zullen niet eens doorhebben dat je en beugel in hebt. 

Lachen is gezond

Mensen die tevreden zijn over hun gebit lachen meer. En dat is goed nieuws, want lachen is gezond! Lachen is goed voor je humeur, je lichaam en je immuunsysteem. Je lichaam maakt namelijk verschillende superfijne stofjes aan als je lacht, zoals dopamine, waardoor je vrolijker, positiever en gelukkiger wordt. Doordat je heel veel verschillende spieren gebruikt als je lacht, verbrand je aardig wat calorieën met een flinke lachbui. Lachen zorgt ook voor de aanmaak van extra witte bloedcellen, waardoor je immuunsysteem een boost krijgt je minder snel ziek wordt. Tenslotte is lachen ook flink stressverlagend, wat weer goed is voor je hart en bloedvaten. 

Doe de Smile Check

Ben je nieuwsgierig of we jou bij Felix & Bellus weer kunnen laten lachen? Doe dan de Smile Check! Beantwoord een paar simpele vragen, vul je gegevens in en we laten je direct weten of een aligner geschikt is voor jou. Je kan natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze praktijk in hartje Eindhoven. Let’s straighten it out babe!

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.