BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Houd het recht met een nachtbeugel van Invisalign

Een nachtbeugel wordt ook wel retentiebeugel genoemd. Wanneer je tanden weer helemaal recht staan na een Invisalign behandeling, wil je natuurlijk dat ze recht blijven staan. Je tanden en kiezen zullen altijd in beweging blijven. Daarom is het belangrijk om na het dragen van een beugel een nachtbeugel te gaan dragen. Ook bij ons kun je terecht voor een nachtbeugel van Invisalign. Lees er meer over in deze blog.

Hoe lang draag je een nachtbeugel?

Met een nachtbeugel van Invisalign zorg je ervoor dat je tanden en kiezen worden gestabiliseerd in de nieuwe stand. Dit is nodig omdat je tanden en kiezen altijd in beweging zullen blijven. Ze hebben de neiging om terug te keren naar de oorspronkelijke positie. Daarnaast kunnen er ook externe factoren zijn die invloed hebben op de beweging van je gebit. Daarom is het noodzakelijk dat je na een Invisalign behandeling altijd een nachtbeugel gaat dragen.

Het is belangrijk dat je de nachtbeugel van Invisalign iedere nacht draagt. Wanneer je een nachtje overslaat zul je al snel voelen dat de beugel strakker gaat zitten. Dit is een teken dat tanden nog steeds in beweging zijn en dat het belangrijk is dat je de nachtbeugel iedere nacht draagt.

Een nachtbeugel van Invisalign vergeleken met een spalkje

Het spalkje is een ander voorbeeld van een retentiebeugel. Het is een dun metalen draadje die aan de binnenkant van je voortanden wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je tanden niet kunnen verplaatsen. Het nadeel van een spalkje is dat deze los kan raken én het spalkje zorgt ervoor dat je op die plek je tanden niet goed kunt reinigen. Daarnaast houdt het spalkje alleen de eerste zes of vier tanden op hun plek. Alsnog kunnen de kiezen hierdoor gaan verschuiven. Daarom adviseren wij altijd een nachtbeugel van Invisalign.

Wat kost een nachtbeugel van Invisalign?

Voor de nachtbeugel van Invisalign hebben we een vaste prijs van €230,-. Voor deze prijs ontvang je drie nachtbeugels zodat je er lang mee kunt doen. Een nachtbeugel van Invisalign is van een dikker materiaal gemaakt (in vergelijking met de Invisalign aligners) zodat ze stevig genoeg zijn om het bewegen van je tanden tegen te houden.

Ook voor alleen een nachtbeugel kun je bij ons terecht

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. We leggen je in dit gesprek alles uit over de nachtbeugel van Invisalign en beantwoorden al je vragen. Je kunt mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen of Whatsappen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.