BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Felix & Bellus: dé Invisalign specialist van Eindhoven

Wist jij dat wij de enige praktijk in Eindhoven zijn die uitsluitend gespecialiseerd is in Invisalign? Nee? Dan weet je het nu ;-). Wij werken alleen met aligners voor het rechtzetten van jouw gebit. En deze aligners komen altijd van Invisalign. Invisalign is namelijk de merknaam van het medische bedrijf dat de aligners maakt. Dus woon je in of kom je uit de buurt van Eindhoven? Dan zijn wij jouw Invisalign specialist!

Welke orthodontist uit Eindhoven moet je nu kiezen?

In Eindhoven vind je natuurlijk ontzettend veel verschillende orthodontisten. Hoe maak je nu de goede keuze? We snappen dat dat lastig is. Wij kunnen alleen maar uitleggen waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Wij zijn gespecialiseerd in transparante beugels. Bij ons kun je dus niet terecht voor een blokjesbeugel. Vaak zie je dat een orthodontist naast een blokjesbeugel ook transparante beugels aanbiedt. Wij hebben er juist voor gekozen om ons te specialiseren in één van de twee om zo jou de beste kwaliteit te kunnen bieden. Daarom noemen wij ons dé Invisalign specialist van Eindhoven. Wil je meer lezen over Invisalign? Lees dan eens onze blog ‘Wat is Invisalign? Wij leggen het je uit!’.

Invisalign behandelaar in het centrum van Eindhoven

We zijn met onze mooie praktijk gevestigd in het centrum van Eindhoven. We zijn stiekem best wel trots op onze praktijk en vinden het dan ook erg leuk om mensen te ontvangen. Samen met grafisch vormgever Angela van ontwerpstudio March hebben we in 2021 een te gekke huisstijl bedacht die je overal in onze praktijk terug kunt vinden. En natuurlijk ook op onze website. De leuke quotes komen van Renee, de eigenaresse van het bedrijf Scherpe Kantjes. Dus ook voor een fancy Invisalign behandelaar in Eindhoven ben je bij Felix & Bellus aan het goede adres ;-).

Kom eens langs bij onze praktijk in Eindhoven

Voel je welkom als je op zoek bent naar een Invisalign specialist in Eindhoven. De koffie staat klaar! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. We leggen je in dit gesprek alles uit over Invisalign en bekijken samen of onze expertise past bij het resultaat dat jij wilt behalen. Je kunt mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen of Whatsappen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.