BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Een recht gebit op een comfortabele en snellere manier? Meet us!

Iedere keer als je in de spiegel kijkt, valt het op dat je voortanden niet meer recht staan. Ze gaan uit elkaar staan of schuiven langzaam over elkaar heen. Of je hebt je leven lang al geen recht gebit maar in jouw tijd was het nog niet vanzelfsprekend dat je als kind al een beugel ging dragen. Je bent op het punt gekomen dat je er iets aan wil doen. Met Invisalign kunnen we jouw gebit weer mooi recht krijgen op een comfortabele en snellere manier.

Een goede eerste indruk met een recht gebit

Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, ontkom je er niet aan dat je naar haar of zijn gebit kijkt. Dit is nu eenmaal het eerste wat je ziet aan iemand. Daarom is een verzorgd gebit erg belangrijk bij het maken van een goede eerste indruk. Er zit natuurlijk een groot verschil tussen het hebben van een verzorgd gebit en het hebben van een recht gebit. Want je kunt natuurlijk ook een verzorgd gebit hebben wanneer je tanden niet helemaal recht staan.

Vaak vind je het zelf vervelend dat je tanden niet helemaal recht staan. Iets wat niet symmetrisch is in je gezicht, valt meteen op. Bijvoorbeeld ook die ene puist op je rechter wang. Daarom verlangen veel mensen naar een recht gebit. Op latere leeftijd heb je alleen niet zo’n zin om (weer) aan een blokjesbeugel te gaan. Het is niet mooi, het draagt niet fijn en je lijkt meteen weer een tiener. Daarom zijn aligners het perfecte alternatief voor het realiseren van een recht gebit. Een aligner is een transparante beugel die je over je tanden heen schuift. Het dragen ervan is nagenoeg pijnloos en met aligners behaal je sneller resultaat ten opzichte van een blokjesbeugel.

Wil jij het resultaat zien van een recht gebit na het dragen van Invisalign? Check onze blog ‘Invisalign: voor en na’.

Is Invisalign geschikt voor het rechtzetten van jouw gebit?

Misschien vraag je je af of wij met een Invisalignbehandeling ook jouw gebit recht kunnen zetten. De kans is heel groot dat dit mogelijk is. Er zijn maar weinig patiënten die we niet kunnen behandelen met Invisalign.

Wanneer je onderaan deze pagina het terugbelverzoekformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We maken een afspraak en ontmoeten je in onze praktijk in hartje Eindhoven. We kunnen je heel snel antwoord geven op al je vragen en of het mogelijk is om jouw gebit recht te zetten met aligners. Wij zullen hier altijd eerlijk over zijn. De gezondheid van jouw gebit staat voorop.

Een mooi en recht gebit krijg je met Felix & Bellus

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor al je vragen. We zijn onwijs enthousiast over wat we doen dus daar vertellen we je graag meer over. Neem contact op of maak een afspraak en kom eens langs. Je kunt mailen naar info@felixenbellus.nl of bellen/appen naar +31 643536236.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.