BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Een onzichtbare beugel, ook voor volwassenen!

Steeds meer volwassenen willen hun gebit verbeteren. Ben jij er daar een van? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten beugels. Bij Felix & Bellus begrijpen we dat je graag een recht gebit hebt, maar dat je geen zin hebt in een beugelbekkie. Het liefst wil je natuurlijk een beugel die je niet ziet. We hebben goed nieuws voor je: bij Felix & Bellus helpen we je met een onzichtbare beugel!

Huh? Een onzichtbare beugel?

De beugel is niet helemaal onzichtbaar natuurlijk, we gebruiken geen magische toverspreuk om je tanden recht te zetten. Zelf noemen we ze daarom liever transparante beugels. We hebben het hier over de aligners van Invisalign. Dit zijn kunststof hoesjes die je over je tanden schuift. Doordat deze beugels van doorzichtig kunststof zijn gemaakt, zijn ze bijna onzichtbaar.

Een beugel voor volwassenen

Beugels worden al lang niet meer alleen door kinderen en jongeren gedragen. Steeds vaker zien we volwassenen in onze praktijk die niet gelukkig zijn met hun gebit. Mensen die niet gelukkig zijn met hun gebit, lachen minder en voelen zich minder zelfverzekerd. De specialisten van Felix & Bellus hebben als doel om jou je glimlach en je zelfvertrouwen terug te geven. De bijna onzichtbare beugels van Invisalign zijn daarvoor ideaal.

Behandeling met aligners

We beginnen jouw behandeling met het maken van lichtfoto’s, röntgenfoto’s en een 3D-scan van jouw gebit. Op basis hiervan maken we een behandelplan en laten we jouw aligners op maat maken bij de fabrikant. Je komt elke acht weken op controle, zodat we de voortgang en de gezondheid van je gebit goed in de gaten kunnen houden. Als je door de eerste serie aligners heen bent, bekijken we samen of er nog meer nodig zijn om het ideale resultaat te bereiken.

Wat kost een onzichtbare beugel voor volwassenen?

Doordat wij enkel met aligners behandelen, kunnen we de kosten van de aligners voor jou laag houden. Omdat je maar één keer in de acht weken langs hoeft te komen voor controle, blijven ook de behandelkosten relatief laag. Afhankelijk van het aantal aligners dat je nodig hebt, kost de behandeling gemiddeld tussen de € 2.100 en € 3.200.

Het is afhankelijk van jouw verzekering of een behandeling met aligners voor volwassenen vergoed wordt. Aligners worden nooit vanuit de basisverzekering vergoed, maar je kan je wel extra verzekeren voor orthodontie. Je leest hier meer over in onze blog over vergoedingen.

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over onze vrijwel onzichtbare beugels voor volwassenen. Daarom mag je altijd een keer langskomen bij onze praktijk in Eindhoven. Een informatief gesprek is geheel vrijblijvend en gratis, dus je zit nergens aan vast. Je kan ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen, bellen of whatsappen. Of vul het terugbelformulier in dat rechts op deze pagina staat, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.