BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

Een gewone orthodontist of een Invisalign specialist?

Heb je een beugel nodig? Grote kans dat je tandarts je doorstuurt naar een traditionele orthodontist. Maar wil jij dat wel? Misschien weet jij al lang dat je je gebit recht wil zetten met behulp van transparante aligners in plaats van een metalen beugel. Nu kan dit tegenwoordig bij steeds meer traditionele orthodontisten, maar het heeft zo zijn voordelen om naar een orthodontist te gaan die gespecialiseerd is in Invisalign.

De traditionele orthodontist

Een orthodontist is gespecialiseerd in beugels. Hij onderzoekt je gebit en bepaalt met welke beugel jij het beste resultaat kan behalen. Bij steeds meer orthodontisten kun je, naast de traditionele metalen beugels, een aligner van Invisalign laten aanmeten. Maar er zijn ook nog heel veel orthodontisten die alleen met metalen beugels werken.

De Invisalign specialist

Ook Felix & Bellus is een orthodontiepraktijk. Het verschil met de traditionele orthodontist is dat we bij Felix & Bellus enkel en alleen met Invisalign werken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de transparante aligner de beugel van de toekomst is. Onze specialisatie levert jou als patiënt verschillende voordelen op.

In de eerste plaats zijn al onze medewerkers echte Invisalign-experts. Doordat we met niks anders werken dan Invisalign, hebben we heel veel ervaring en weten we precies wat we wel en niet met de aligners kunnen. We kunnen de behandeling zo aanpassen dat we het resultaat behalen dat jij graag wil. En we zullen je nooit dingen beloven die we niet waar kunnen maken.

Omdat we alleen met aligners van Invisalign werken, zijn we een van de grootste Invisalign-behandelaars van Nederland. We mogen onszelf daarom Invisalign Diamond Provider noemen. In praktijk betekent dit dat we jouw Invisalign aligner voor bijna de helft van de standaardprijs kunnen laten maken bij Invisalign. Deze korting berekenen we uiteraard door naar jou. Een aligner van Invisalign is bij Felix & Bellus dus een stuk goedkoper dan bij traditionele orthodontisten die veel minder Invisalign-behandelingen uitvoeren.

Let’s align!

Ben jij er klaar voor om jouw glimlach te laten stralen met behulp van aligners van Invisalign? De specialisten van Felix & Bellus staan voor je klaar. Je maakt eenvoudig een afspraak voor een informatiegesprek door ons te bellen of een mailtje of whatsapp-berichtje te sturen. Je kan ook het terugbelverzoek rechts op deze pagina invullen, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.