BEOORDEELD MET EEN 4.9/5.0

De onzichtbare beugel, it’s magic

De onzichtbare beugel, wij moeten altijd een beetje lachen om deze term. Wij noemen het liever transparant of doorzichtig. De onzichtbare beugel is misschien meer iets voor in de Harry Potter films… En je zou denken, een onzichtbare beugel, hoe kan deze effect hebben op je tanden? Toch snappen wij ergens wel waarom deze term regelmatig wordt gebruikt. Let’s talk about it.

Transparant of doorzichtig

Wij noemen de aligners liever transparant of doorzichtig omdat dit volgens ons het product beter omschrijft. We zijn het er mee eens dat de transparante beugels bijna niet zichtbaar zijn maar ‘onzichtbare beugel’ is ietwat overdreven. De betekenis van onzichtbaar is als volgt: niet met het zicht waarneembaar. Dit zou willen zeggen dat je je onzichtbare beugel niet op de wastafel kunt leggen want voordat je het weet vind je deze niet meer terug.

We maken de term een beetje belachelijk maar geloof ons, wanneer je de onzichtbare beugel draagt, zijn we er zeker van dat veel mensen het niet eens bij je zouden opmerken. Dit is dan ook het grote voordeel van een transparante beugel. Omdat de aligners op maat worden gemaakt, schuiven ze strak over je tanden heen waardoor je ze bijna niet ziet. Hierdoor dragen ze ook nog eens super comfortabel. Dus geen geïrriteerd wangslijmvlies meer door je stalen slotjesbeugel.

Dus hoe noemen we de onzichtbare beugel vanaf nu?

Juist ja, de transparante of doorzichtige beugel. Waarom heet het dan ‘Invisalign’ zul je nu misschien willen vragen? Oké, nu heb je ons te pakken. Misschien komt de Nederlandse term onzichtbare beugel daar wel vandaan. Maar even voor de uitleg: Invisalign is een erkend merk dat aligners maakt, het is dus niet de naam van een product. Niet geheel toevallig is Invisalign het merk waar wij ook mee werken vanwege de hoge kwaliteit van het product. Ze waarborgen deze kwaliteit doordat ze kritisch zijn op de praktijken waar ze mee samen werken.

Let’s align! Met Felix & Bellus

Op zoek naar een onzichtbare beugel? Maak een afspraak via de website en kom eens gezellig langs. Dan leggen wij je haarfijn uit hoe het precies zit. We vinden het leuk als je contact met ons op neemt. Dus mail nu naar info@felixenbellus.nl, bel ons of vul aan de zijkant van de pagina het terugbelverzoekformulier in. Let’s align!

Heb je vragen?

Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.