Blog overzicht

Wat mag je allemaal niet eten als je een beugel draagt?

Een beugel dragen klinkt voor de meeste mensen niet heel aantrekkelijk. Het zit ongemakkelijk, het poetst onhandig en je mag ook nog eens van alles niet eten. Gelukkig is dit alleen het geval met een traditionele blokjesbeugel en heb je van al deze ongemakken met aligners van Invisalign geen last.

Read the blog

Kun je een overbeet corrigeren met een Invisalign beugel?

Steken jouw boventanden ver uit over je ondertanden heen? Dan is er sprake van een overbeet. Bij Felix & Bellus krijgen we regelmatig de vraag of een overbeet gecorrigeerd kan worden met een transparante beugel van Invisalign. We hebben goed nieuws voor je: dat kan!

Read the blog

Je tanden rechtzetten: vijf redenen om niet langer te twijfelen

Ben jij niet tevreden over je gebit en denk je er al een tijdje over om je tanden recht te laten zetten maar twijfel je nog? In deze blog geven we je vijf redenen om te stoppen met twijfelen en een afspraak te maken voor een informatiegesprek bij Felix & Bellus. 

Read the blog

Een gewone orthodontist of een Invisalign specialist?

Heb je een beugel nodig? Grote kans dat je tandarts je doorstuurt naar een traditionele orthodontist. Maar wil jij dat wel? Het team van Felix & Bellus is gespecialiseerd in behandelingen met aligners van Invisalign. Hierdoor profiteer jij van een topresultaat én lage prijzen.

Read the blog

Invisalign: dé beugel voor volwassenen

We kijken bijna elke dag in de spiegel en het liefst zien we dan natuurlijk een stralende glimlach. Maar lang niet iedereen is tevreden met wat hij of zij ziet in de spiegel. Met een aligner van Invisalign helpen wij je je glimlacht terug te vinden.

Read the blog

Doet een aligner van Invisalign pijn?

Iedereen die als kind een blokjesbeugel heeft gedragen kent het gevoel: de orthodontist heeft je beugel strakker gezet en de eerste paar dagen kun je geen hard voedsel eten omdat je tanden zo’n pijn doen. Overweeg jij je tanden recht te laten zetten met aligners van Invisalign? Dan vraag je je misschien af of deze beugels ook pijn doen. We vertellen het je in deze blog.

Read the blog

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.