Beugel Eindhoven

Beugel Eindhoven: kom naar Felix & Bellus!

Woon je in Eindhoven en heb je een beugel nodig? Dan is Felix & Bellus dé plek om naartoe te gaan. Bij Felix & Bellus zijn we gespecialiseerd in transparante beugels van Invisalign. Deze beugels zijn zo goed als onzichtbaar en werken veel preciezer dan een traditionele blokjesbeugel. Onze orthodontiepraktijk zit in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.Jouw specialist in transparante beugel Eindhoven

Bij Felix & Bellus werken we uitsluitend met transparante beugels van Invisalign, zogenaamde aligners. Deze beugels zijn gemaakt van transparant kunststof en schuif je als een hoesje over je tanden heen. De beugels zijn zo goed als onzichtbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je beugelbekkie op je vakantie- of familiefoto’s. De beugels van invisalign zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Smile!

Bij Felix & Bellus bieden we je iets heel bijzonders: weer vertrouwen in je eigen glimlach. We beginnen jouw traject met een 3D-scan, röntgenfoto’s en lichtfoto’s van je gebit. We kunnen je direct een eerste indruk geven van het eindresultaat. Doordat de beugels die we laten maken bij Invisalign op maat gemaakt worden voor jou, kunnen we met aligners veel preciezer werken dan met een traditionele beugel, waardoor we veel invloed hebben op het uiteindelijke resultaat.

Wil je weten of we jou je glimlach terug kunnen geven met transparante beugels? Doe dan de Smile Check!

Wat kost zo’n transparante beugel Eindhoven?

In Eindhoven en omgeving is Felix & Bellus de enige orthodontiepraktijk die zich volledig heeft gespecialiseerd in transparante beugels van Invisalign. Je zou kunnen denken dat zo’n moderne beugel veel meer kost dan een traditionele slotjesbeugel, maar niets is minder waar. Doordat wij alleen met beugels van Invisalign werken, hebben wij bij Invisalign de status van ‘Diamond behandelaar’. Hierdoor krijgen we hoge kortingen op de techniekkosten van de beugels en die korting rekenen we 1-op-1 naar jou door. Meer informatie over de prijzen van Invisalign lees je op deze pagina Voor de voordeligste Invisalign beugel Eindhoven kom je naar Felix & Bellus

Let’s align!

Woon jij in (de buurt van) Eindhoven en heb je een beugel nodig? Bij Felix & Bellus is jouw smile in goede handen. We maken graag kennis met jou en je glimlach. In een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we je alles wat je wil weten over de transparante beugels van Invisalign en onze werkwijze. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt als je kiest voor een behandeling bij Felix & Bellus. Zien we je snel?

 Felix & Bellus: jouw specialist in transparante beugel Eindhoven.

 

Deze mensen gingen je voor

5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
5/5
Lees wat onze patiënten ons vinden op GOOGLE reviews!
Vorige
Volgende
Merit Koenders
Merit Koenders
2024-04-30
Naast dat ze de super fijne vernieuwde opvolger van de blok/ en plaatjesbeugel bieden kan ik zeggen: Wat een fijne en verfrissende praktijk! Iedere medewerker die wij hebben meegemaakt is vriendelijk, duidelijk in de uitleg, transparant en vooral heel fijn met kids! Absolute aanrader!
Nien
Nien
2024-04-29
Heel erg blij dat ik de stap heb gezet! Toen ik vrolijk vertelde dat de beugel er uit was, zeiden sommige zelfs dat zij niet wisten dat ik (bijna één jaar) een beugel had. Het valt helemaal niet op. Super fijne, kundige en lieve behandelaren. Een aanrader!
Immi O
Immi O
2024-04-25
Heel lang een traditionele beugel gehad maar ik had nog steeds een open beet. Jarenlang ontevreden met mijn gebit. Vorige jaar de keuze gemaakt voor invisalign en ik kan niet meer stoppen met lachen! Mijn tanden hebben nog nooit zo recht gestaan. En dat met de hulp het beste en fijnste team die ik ooit heb gehad bij een ortho. Twijfel je over een beugel? Ga naar Felix en Bellus, niet alleen word je eerlijk geadviseerd en geholpen. Elk bezoek ga je met een glimlach weg. Ik ben jullie enorm dankbaar!
Linda Tran
Linda Tran
2024-04-23
Superfijn geholpen met een invisalign beugel. Erg begripvol en lief naar mijn persoonlijke maar ook privé situatie. En het resultaat van mijn gebit is top! Aanrader!
Willemijn
Willemijn
2024-04-21
Zeer tevreden over het resultaat en de duidelijke planning, je krijgt in een 3D animatie al een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Ook de deskundigheid bij de controles gaf veel vertrouwen. Het traject is op het einde nog iets verlengd op mijn verzoek en daar werd heel fijn in mee gedacht!
Rens
Rens
2024-04-19
Ik kan Felix & Bellus alleen maar aanraden. Aardige en persoonlijke mensen. Ook heb ik snel en pijnloos een goed resultaat gekregen! Bedankt.
Ayşe Betül Ebren
Ayşe Betül Ebren
2024-03-16
I had my treatment with F&B and I'm glad I did. They are so friendly and helpful. Their location is just in the center and it's very hygienic.
Jean Sebastian Leite
Jean Sebastian Leite
2024-03-10
Great atmosphere and extremely professional and diligent work. I needed an extension of my treatment and they never gave up on me. Super happy with the outcome!
Margot
Margot
2024-03-04
Ik raad deze aligner specialist 100% aan. Momenteel ongeveer halverwege mijn traject en de resultaten zijn nu al boven mijn verwachtingen. Personeel is erg vriendelijk en professioneel. En invisalign zelf is een super mooi systeem, het heeft zeker mijn voorkeur boven traditionele beugels. Het is minder opvallend, makkelijker schoon te maken en je kunt tijdens het traject je voortgang goed zien!

Let’s straighten it out babe

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos informatiegesprek? Bel ons direct of laat hier je naam en telefoonnummer achteren wij bellen je zo snel mogelijk terug.